Wedstrijd kalender
<<  April 2010  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Palmares

Ereleden.
2002 Cor Schaap
2002 Andre op de Weegh
1999 Maarten Hos
1990 Frans Keek
1989 T. Gruijs

Leden van verdienste.
2004 Hein Houttuin
2004 Jan Grootjen
1999 Jan Bloetjes
1998 Klaas Drok
1997 Dirk de Jong
1997 B. Schoneveld
1996 Piet Leerling
1996 Jan Rijnhart
1992 Cor Paans
1992 D. Licht
1990 Niek Kenter
1990 C. Meijer
1990 Jan Winter
1988 H. Boertien
1988 H. Kremer

C. Don Coup.
Deze wisselbokaal wordt jaarlijks uitgereikt aan personen, groepen of verenigingen, welke zich in hoge mate verdienstelijk hebben gemaakt en vaak nog maken voor het district.

2009 Jim van der Starre
2008 Kees Hooghiemstra
2007 Dennis Karstens
2006 Coby Kuijper
2005 Piet Jongert
2004 Willem van Westrop
2003 Jan Rijnhart
2002 G. Grondstra
2000 Ap Tappel
1999 Cor Schaap
1998 Harry Pootjes
1997 Joop Stroober
1995 B. Schoneveld
1994 R. Lagrauw
1993 J. Jongkind
1992 Rob Paur
1990 BV. Jong Purmerend
1989 E. en G. Wals
1986 de Arbitersvereniging
1985 H. Pasma
1984 F. den Grebber
1982 Frans Keek
1981 N.N.C. Sportredactie
1980 C. Renken
1979 IJ. Roovers
1976 G. van Huffel
1975 J. de Ruijter
1974 BV ’t Centrum Uitgeest
1973 C.J.E.E. Lochtenberg
1971 N. van Dam
1970 Th. Punt
1969 J.B. Hoorn
1968 C. Fonteyn
1965 Verenigde Zaanse Pers
1964 BV Excelsior Uitgeest

Home

Eindstanden GF Teams

In BOKO te Zaandam is op vrijdag, zaterdag en zondag de gewestelijke final Teams voor C1 gespeeld. BV Rappel deed hier voor ons district aan mee. Na het gewestelijk kampioenschap van vorig jaar was de verwachting om redelijk hoog te scoren. Via deze link kunt u de eindstand bekijken en zien of het ze wederom gelukt is..

Lees meer...

 

Nieuwe website

 Geachte leden.

Wij zijn  trots en vereerd om jullie te melden dat onze website een opknapbeurt heeft gehad. Tenminste.. dat vinden wijzelf. 

Lees meer...

 

Kader teamcompetitie

Het einde van het seizoen voor de teams Kadercompetitie is ook in zicht.

Lees meer...

 

Inschrijven PK en Team

inschrijvingen Seizoen 2010 / 2011.
Op de afgelopen jaarvergadering te Wormerveer is meegedeeld dat de inschrijvingen voor PK en Teams uiterlijk 27 juni 2010 binnen moeten zijn.
Hiervoor kunt u gebruik maken van de gebruikelijke formulieren. Deze zijn te downloaden vanaf de downloadpagina.
 

Nieuwsbrief 8 is uit

Nieuwsbrief nummer 8 (jaargang 4, april 2010) is verschenen.
Klik op deze link om naar het nieuwsbrieven gedeelte op de website te gaan om de nieuwsbrief te downloaden of te bekijken.
 

Laatste nieuws

Banner

Meest bezocht

Banner
Wie is online
We hebben 5 gasten online
Advertenties